• Slider Homepage
  • Poort Vossendel
  • Vergaderen
  • trouwen
  • bubbles
  • tent
  • Vergaderruimte

Afscheidstuin

Een persoonlijk afscheid in de buitenlucht


LEES MEER...

Trouwtuin

Trouwen in de romantische tuinen


LEES MEER...

Overnachten

In onze Luxe Suite


LEES MEER...

Vergaderen

In de tuinen van ons landgoed vergaderen


LEES MEER...

Arrangementen

Buiten arrangementen op landgoed Vossendel


LEES MEER...

 

Betreed de weelderige wereld van het landgoed van Huize Vossendel, waar luxe en elegantie samenkomen.

Achter elk meesterlijk ontworpen detail schuilt een verhaal, een verhaal van passie en toewijding. Passie en toewijding van de trotse eigenaren van het huis, die met hun visie en doorzettingsvermogen deze prachtige plek hebben gecreëerd.

Eugène en Mariëlle hebben Huize Vossendel getransformeerd tot een toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar rust en luxe.


Of je nu een romantisch uitje plant of gewoon even wilt ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Huize Vossendel is de perfecte bestemming. Kom binnen en ontdek de betoverende wereld van ons unieke landgoed.

 

Suite

Onze prachtige luxe riante suite biedt alle comfort die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf in stijl.

Van de zachte lakens, de sfeervolle verlichting, de luxe badkamer tot de heerlijke zithoek en het adembenemende uitzicht vanuit de suite en jullie balkon op het groene landschap en het aangrenzende water.

Elk detail is zorgvuldig ontworpen om jullie te laten genieten van een onvergetelijk verblijf.

 

Privétuin met Hottub

In de privétuin maken wij voor jullie de hout gestookte hottub aan, zodat jullie ook buiten heerlijk kunnen genieten van elkaar, de rust en de omgeving.

 

Exclusief verblijf 

De Suite en tuin zijn exclusief voor jullie beschikbaar. Er zijn geen andere gasten aanwezig op het moment dat jullie hier verblijven.

 

Breng- en haalservice restaurants

In de omgeving van Huize Vossendel zijn diverse soorten restaurants te vinden tot aan het met een Michelin Ster bekroonde restaurant ‘T Raedthuys in Duiven.

Jullie gastheer en gastvrouw bieden jullie een breng- en haalservice aan naar de restaurants in de nabije omgeving. Zo kunnen jullie ook zorgeloos dineren.

 

Private Diner

Willen jullie genieten van een private diner?  Wij regelen een chef-kok aan huis zodat jullie in de Blauwe kamer met serre of bij mooi weer buiten op het privéterras kunnen genieten van een heerlijk diner.

 

Ontbijt

De volgende ochtend maken we een heerlijk ontbijt voor jullie klaar die wij serveren in de Blauwe Kamer en kunnen jullie na vertrek terug kijken op een heerlijk verblijf op ons landgoed.

 

 

Reserveren

Neem voor de beschikbaarheid en overige wensen of vragen contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch via 06-40798861.

of reserveer binnenkort via onderstaande link

reserveringssite is binnenkort actief

Reserveringssite