Staat trouwen in een prachtige, romantische, klassieke ceremonietuin op je verlanglijstje? Dan ben je bij Huize Vossendel aan het juiste adres. In onze tuin kun je terecht voor de huwelijksvoltrekking, verzorgd door onze eigen zelfstandig trouwambtenaar Jacqueline Reijers of door een zelf gekozen Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Het aansnijden van de bruidstaart en een sfeervolle receptie of borrelmoment behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Naast het voltrekken van de huwelijksceremonie in de buitenlucht en de eventuele receptie is onze locatie ook uitermate geschikt voor de fotoreportage. Er zijn allerlei mooie, bijzondere en romantische plekjes, zoals het prieel en de waterkant, waar je prachtige herinneringen kunt laten vastleggen. Ook in het natuurgebied de Waay rondom Huize Vossendel zijn prachtige plekjes om de mooiste foto’s te laten maken.

De ceremonietuin kan volledig worden aangekleed met verschillende tenten, heaters, vlonders en accessoires. Op het gebied van catering is veel mogelijk. Van volledige catering bij uw bijzondere gebeurtenis tot bruidstaart met bubbels na de huwelijksvoltrekking. Alles is bespreekbaar.

Het Huize Vossendel boek

Schrijf ook een belevenis! Bekijk alles