• Slider Homepage
  • Poort Vossendel
  • Vergaderen
  • trouwen
  • bubbles
  • tent
  • Vergaderruimte

Afscheidstuin

Een persoonlijk afscheid in de buitenlucht


LEES MEER...

Trouwtuin

Trouwen in de romantische tuinen


LEES MEER...

Neem contact op

Met Huize Vossendel


LEES MEER...

Vergaderen

In de tuinen van ons landgoed vergaderen


LEES MEER...

Arrangementen

Buiten arrangementen op landgoed Vossendel


LEES MEER...

Ben je op zoek naar een prachtige en unieke locatie voor jouw verjaardag, jullie 12,5-jarig, 25-jarig of zelfs 50-jarig huwelijk, een familiereünie, een heerlijk familie- of vriendendiner, een oneday retreat Yoga & Meditatie georganiseerd door jouw Yogastudio, een collegiale borrel of netwerkbijeenkomst?

Dan ben je in de tuin van Huize Vossendel op de juiste plaats!

 

Tuin met sfeervolle tent

Een prachtige tuin aan het water, een fijne luxe sfeertent met de juiste aankleding en inrichting voor jouw feestelijke gelegenheid, jubileumbrunch of -diner, maakt het tot een unieke belevenis voor jou, je dierbaren, vrienden, medewerkers of mede-ondernemers.

 

Klein gezelschap

Wil je juist met een klein gezelschap op een unieke locatie verblijven? Dan is onze Blauwe kamer met serre een perfectie plek. Lunch en Diner kan tot maximaal 14 personen. Een informele bijeenkomst met statafels kan tot 20 personen.

Vanuit de Blauwe kamer en de serre kijk je in onze betoverende tuin en het omliggende terras kan ook voor jullie aangekleed worden. Zo ben je ook met een klein gezelschap op een fijne unieke locatie.

 

Onze locatie is exclusief voor jullie gezelschap beschikbaar. Er zijn dus op dat moment geen andere activiteiten in onze tuinen.

 

 

Goed om te weten

We hebben een goede samenwerking met de plaatselijke cateraars en diverse leveranciers, zodat we jouw dag tot in de puntjes kunnen verzorgen. Uiteraard mag je ook je eigen catering verzorgen.

Op ons eigen terrein is een kleinschalige parkeergelegenheid. Bij grotere gezelschappen is er op zo’n twee minuten lopen afstand een grote parkeerplaats met oplaadpalen voor uw elektrische auto of fietsen.

Onze locatie is geschikt voor een gezelschap tot maximaal 80 personen en is geopend: op zondag tot 18 uur, op maandag tot met donderdag tot 20.00 uur en op vrijdag/zaterdag tot 21.00 uur.

 

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!