• Slider Homepage
  • Poort Vossendel
  • Vergaderen
  • trouwen
  • bubbles
  • tent
  • Vergaderruimte

Afscheidstuin

Een persoonlijk afscheid in de buitenlucht


LEES MEER...

Trouwtuin

Trouwen in de romantische tuinen


LEES MEER...

Neem contact op

Met Huize Vossendel


LEES MEER...

Vergaderen

In de tuinen van ons landgoed vergaderen


LEES MEER...

Arrangementen

Buiten arrangementen op landgoed Vossendel


LEES MEER...

Als je kiest voor Huize Vossendel als jouw locatie, dan kies je voor een historische plek in het groen van de Liemers. Al sinds 1735 wordt het pand genoemd als Vossendel of Huijens Hofstadt. Jarenlang heeft Jacqueline Reijers van Buitengewone belevenissen garant gestaan voor een persoonlijke, waardevolle, passievolle en unieke belevenis.

 

Eugène en Mariëlle Stolk zetten deze traditie voort!

 

Wij verwezenlijken onze droom. Een fijne plek creëren in onze riante tuinen waar we ons met passie kunnen inzetten voor het organiseren van mooie momenten.

De technische, creatieve en praktische kant van Eugène samen met het organisatie-, ontwerp- en stylingtalent van Mariëlle maken dit tot een unieke locatie en belevenis.

 

 

 

 

Gesitueerd in het prachtige natuurgebied De Waay in de regio De Liemers op onze locatie Huize Vossendel met de ceremonietuinen aan het water, kun je ervan op aan dat wij met de meest mogelijke zorg en aandacht met jou jouw dag tot in de puntjes gaan verzorgen.

 

Wij staan met onze unieke locatie voor je klaar voor bruiloften, uitvaarten, vergaderingen, Overnachtingen in onze luxe suite, teambuildingsdagen, kraamfeesten, bijeenkomsten, verjaardagen en diners in bijvoorbeeld Italiaanse of Ibiza stijl. Kortom, alles wat je te vieren hebt kunt je bij ons in de tuin onder de mooie luxe sfeertent én in de buitenlucht beleven.

 

 

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op!